Ju mund të hasni probleme të ndryshme në një marrëdhënie. Për shembull:

Rutina në marrëdhënien tuaj mund të jetë një problem, por nuk ka se pse të jetë. Për disa njerëz e bën marrëdhënien më të lehtë dhe më të qëndrueshme.

Vështirësitë mendore ose fizike ose një sëmundje mund të çojnë në probleme të marrëdhënies.

Problemet e marrëdhënies shpesh çojnë në probleme seksuale ose anasjelltas.

Nëse keni probleme të marrëdhënies, ju mund të përpiqeni të flisni me partnerin tuaj ose dikë që mund t’i besoni. Nëse e nevojshme, ju gjithashtu mund të kërkoni ndihmë profesionale. Kërkon kohë për të zgjidhur një problem të marrëdhënies. Nëse nuk mund t’i kapërceni problemet pasi i trajtuat për një kohë të gjatë, ju mund të konsideroni të ndaheni ose të merrni divorcin nëse jeni martuar.

Përkthejeni këtë tekst në
Mbyll

Fjalori dhe përkthimet

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma