Çdokush mund të bjerë në dashuri me dikë i cili nuk është partneri i tij ose i saj.

Ju mund të bini në dashuri me këtë person për disa arsye. Për shembull:

Këto ndjenja mund të zhduken, por jo menjëherë. Është në dorën tuaj të vendosni çfarë doni.

Nëse ju vazhdoni marrëdhënien tuaj, vendosni nëse doni t'i thoni partnerit tuaj ose jo. T'ia thuash partnerit mund të jetë një shenjë e fortë që ju po zgjidhni marrëdhënien tuaj dhe partnerin tuaj sesa personin tjetër. Kjo mund të lëndojë ndjenjat e partnerit tuaj, të çojë në diskutime të mosbesimit ose ta bëjë marrëdhënien më të komplikuar. Nëse është tepër e vështirë të flisni me partnerin tuaj, ju mund të flisni rreth situatës me dikë që ju besoni.

Përkthejeni këtë tekst në
Mbyll

Fjalori dhe përkthimet

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma