Shumë njerëz, njësoj të rinj dhe të vjetër, përjetojnë një problem seksual gjatë jetës. Kjo është normale.
Shumica e problemeve seksuale zhduken pas një periudhe. Ato shpesh shkaktohen nga:

Problemet seksuale të zakonshme

Problemet seksuale të zakonshme janë:

Varësi ndaj pornografisë

Disa njerëz krijojnë ndaj pornografisë. Është NË RREGULL të shikoni pornografi, por tepër, shumë shpesh mund të bëhet një problem. Kjo mund të shkaktojë të keni pritshmëri jo reale të seksit. Gjithashtu mund të ketë një influencë në jetën tuaj sociale ose të shkaktojë tension në marrëdhënien tuaj.

Fjalori dhe përkthimet

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma