Një divorc është fundi ligjor i një martesë. Nëse jeni divorcuar ligjërisht, atëherë ju mund të martoheni me dikë tjetër.

Nëse keni probleme të marrëdhënies, ju mund të përpiqeni të flisni me partnerin tuaj ose dikë që besoni. Gjithashtu ju mund të kërkoni ndihmë profesionale. Kërkon kohë për të zgjidhur një problem të marrëdhënies. Nëse ju nuk mund të kapërceni problemet, ju mund të konsideroni divorcin ose ndarjen.

Një divorc mund të jetë një periudhë e vështirë dhe shumë emocionale në jetët e njerëzve. Mund të përfshijë emocionet si pikëllim, dhimbje, frikë ose zemërim. Ju mund të kërkoni ndihmë profesionale për ta kaluar atë. Për disa çifte, megjithatë, një divorc mund të jetë një lehtësim pas një periudhe të vështirë së bashku.

Një burrë dhe një grua janë te zyra e noterit për të hartuar një marrëveshje divorci.
Përkthejeni këtë tekst në
Mbyll

Fjalori dhe përkthimet

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma