Testimi për HIV

HIV shpesh nuk ka simptoma të qarta në fillim. Ju shpesh nuk mund të shihni nëse ju keni HIV: testoni veten tuaj. Kjo është mënyra e vetme për ta ditur me siguri.

Mjeku duke marrë një kampion gjaku nga një grua.

Simptomat

Në fillim, ju mund të keni simptoma që i ngjajnë gripit:

Në një stad më të vonë, nëse ju nuk merrni ilaçet, HIV ju dobëson sistemin imunitar tuaj. Trupi juaj nuk mund të mbrojë më veten nga infeksionet.

Nuk është e mundur të dish nëse dikush ka HIV duke e parë atë.

Të flasësh me një profesionalist shëndeti

Grua duke folur me një mjek
Përkthejeni këtë tekst në
Mbyll

Fjalori dhe përkthimet

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma