Çifte, me ose pa fëmijë, mund të vendosin për këtë që të jetojnë së bashku. Ata kanë mundësi të ndryshme:

Disa çifte kanë një marrëdhënie, por ata nuk jetojnë bashkë. Kjo lloj marrëdhënieje emërtohet „Living Apart Together“ [Të jetosh veç e veç së bashku]

Përkthejeni këtë tekst në
Mbyll

Fjalori dhe përkthimet

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma