Në një marrëdhënie të qëndrueshme, një person e përcakton tjetrin si të tijin/të sajin partner dhe anasjelltas. Partnerët janë të përkushtuar për njëri-tjetrin. Ata vendosin që të jenë bashkë dhe të qëndroj gjatë së bashku.

Kryesisht partnerët vendosin së bashku se si duan të jetë marrëdhënia e tyre.

Përkthejeni këtë tekst në
Mbyll

Fjalori dhe përkthimet

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma