Një marrëdhënie nuk ka pse të fillojë gjithmonë me të qënit i dashuruar. Ju gjithashtu mund të jeni fillimisht miq ose të filloni një marrëdhënie si miq. Një marrëdhënie mund të evoluoj.

Cilësia e një marrëdhënie nuk varet nga sa shumë i dashuruar ju jeni me njëri tjetrin. Ajo varet në çfarë është e rëndësishme në një marrëdhënie për ju dhe partnerin tuaj, si për shembull: të ndjehesh rehat në marrëdhënien tuaj, të kesh gjëra të përbashkëta, të bësh gjëra së bashku. Kjo ndryshon nga personi në person dhe nga çifti në çift.

Disa njerëz nuk martohen nga dashuria, por martohen për arsye praktike.

Fjalori dhe përkthimet

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma