Trupi i çdo gruaje ndryshon në pamje. Nuk ekzistojnë rregulla fikse. Trupat mund të ndryshojnë, për shembull, nga:

  • ngjyra e lëkurës;
  • forma e përgjithshme;
  • gjokset;
  • pesha;
  • gjatësia;
  • vulva;
  • sasia dhe ngjyra e qimeve pubike dhe qimeve të trupit.

Disa gra i rruajnë qimet pubike ose qimet e trupit, të tjera jo. Kjo është një zgjedhje personale.

Pamja e trupit nuk luan rol në mënyrën se si funksionon ai.

Përkthejeni këtë tekst në
Mbyll

Fjalori dhe përkthimet

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma