Një person beqar është dikush i cili nuk është në një marrëdhënie të qëndrueshme. Disa njerëz zgjedhin të jenë beqar, të tjerë janë beqar por do të donin të ishin në një marrëdhënie të qëndrueshme. Shumë njerëz janë beqar në një periudhë në jetën e tyre.

Nëse ju jeni beqar, ju ende mund të keni një jetë seksuale. për shembull: masturbimi, seks të rastësishëm, seks me dikë që njihni por me të cilin ju nuk keni një marrëdhënie të qëndrueshme.

Përkthejeni këtë tekst në
Mbyll

Fjalori dhe përkthimet

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma