Nëse nuk doni të keni fëmijë, kjo është shumë mirë. Askush nuk mund t'ju detyrojë të keni fëmijë. Keni të drejtën për të zgjedhur.
Ndoshta ju doni të keni fëmijë, por nuk jeni ende gati. Mund të zgjidhni kur doni të keni fëmijë.

Nëse nuk keni (ende) një dëshirë për të bërë fëmijë, përdorni kontracepsion kur kryeni marrëdhënie seksuale. Flisni me partnerin tuaj rreth kësaj.

Përkthejeni këtë tekst në
Mbyll

Fjalori dhe përkthimet

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma