Kujdesi pas lindjes

Kujdesi për një grua dhe për foshnjën e saj pas lindjes. Një mami kujdeset për gruan dhe për foshnjën e saj në shtëpi ose në spital.

Postnatal care

Care of a woman and her baby after delivery. A midwife takes care of the woman and her baby at home or in the hospital.