Trupi i çdo burri ndryshon në pamje. Nuk ekzistojnë rregulla. Trupat mund të ndryshojnë, për shembull, nga:

  • ngjyra e lëkurës;
  • forma e përgjithshme;
  • pesha;
  • gjatësia;
  • penisi;
  • sasia dhe ngjyra e qimeve pubike dhe qimeve të trupit.
Trupat e burrave të ndryshëm: trupi i çdo burri ndryshon në pamje.

Disa burra i rruajnë qimet pubike ose qimet e trupit, të tjerët jo. Kjo është një zgjedhje.

Pamja e trupit nuk luan rol në mënyrën se si funksionon ai.

Përkthejeni këtë tekst në
Mbyll

Fjalori dhe përkthimet

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma