Nuk ka asnjë rregull për të përcaktuar çfarë është seks i mirë dhe çfarë nuk është. Kjo ndryshon nga personi në person.

Vendosni me partnerin tuaj sa shpesh, sa gjatë, ku dhe si të bëni seks. Së bashku ju mund të arrini te një jetë seksuale që të dy e shijoni. Nëse e nevojshme, ju gjithashtu mund të flisni me një profesionit shëndeti.

Gjithashtu flisni për kufijtë tuaj. S’keni pse të bëni ose të pëlqeni çdo gjë.

Çift duke folur në shtrat

Frekuenca e seksit ndryshon në rrjedhën e një marrëdhënie. Në disa periudha, ju do të bëni seks më shpesh se në të tjera. Kjo është normale.

Çdo kush ka një epsh seksual të ndryshëm. Epshi juaj seksual gjithashtu mund të ndryshojë nga një ditë në tjetrën në varësi të humorit tuaj, atmosferës dhe eksitimit tuaj.

Përkthejeni këtë tekst në
Mbyll

Fjalori dhe përkthimet

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma