Prostata

Organi që rrethon uretrën e një burri. Kur burri ka një orgazëm, prostata kontraktohet dhe e shtyn jashtë spermën. Ky proces quhet ejakulacion.

Prostate

Organ that surrounds a man's urethra. When a man has an orgasm, the prostate contracts and pushes the semen out. This process is called ejaculation.