Nyja limfatike

Nyjat limfatike prodhojnë qelizat e bardha të gjakut dhe antitrupat. Infeksionet mund të shkaktojnë fryrjen e nyjave limfatike. Nyjat limfatike mund të ndjehen më lehtë në qafë dhe në sqetulla.

Lymph node

Lymph nodes produce white blood cells and antibodies. Infections can cause the lymph nodes to swell. Lymph nodes can be felt most easily in the neck and the armpits.