Fjalori dhe përkthimet

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma

Për profesionistët

Si të bisedoni rreth shëndetit seksual me klientët? Si mund të ndihmojë Zanzu me këshillime dhe mësime? Gjeni përgjigjet këtu.

Më shumë informacione për profesionistët

Rreth nesh

Zanzu është një projekt i BZgA, Qendra Federale Gjermane për Edukimin Shëndetësor dhe Sensoa, Qendra Flamande e Ekspertizës për Shëndetin Seksual.

Më shumë rreth nesh